You are currently viewing Tag frækt undertøj på inden daten for at øge selvtilliden

Tag frækt undertøj på inden daten for at øge selvtilliden

Har du overvejet at tage noget frækt undertøj på inden du tager afsted på den første eller anden date med en anden? Det kan være en meget god idé at gøre, også selvom man ikke umiddelbart regner med at man skal vise det frem over for den anden. Det kan nemlig øge ens selvtillid. Læs mere om dette i denne artikel.

Derfor giver det større selvtillid

Selvtillid er netop noget, som man kan bruge mere af når man skal afsted på en date. Hvis det især er den første date du skal afsted på sammen med denne person, så kan man være meget nervøs. Nerverne har det med at hænge uden på tøjet og man kan have det meget svært med sig selv. Og selvom man muligvis har mødt personen før, så kan man være nervøs på date nummer to.

Af den grund kan det være en rigtig god ide at tage noget frækt undertøj på indenunder, så man kan føle sig lidt bedre tilpas. Der er rigtig mange der føler et generelt boost med deres selvtillid, når de har noget lidt pænere undertøj på. Det kan føles som en lille hemmelighed for dem selv, som kan få dem til at føle sig rigtig gennemført i deres udseende hele vejen igennem.

Måske kan det også minde dig om andre stunder, hvor du har haft frækt undertøj på og har følt lige så stor selvtillid? Ofte er det trods alt noget vi associerer med tidligere partnere, som har beundret os imens vi har været i dette undertøj. Det kan give et rigtig godt boost, når du skal afsted på denne date og lave et godt førstehåndsindtryk.

Vær forberedt

Selvom du ikke regner umiddelbart med at du skal vise undertøjet frem for den person du er på date med, så kan det være meget rart lige at være forberedt. Tingene kan jo udvikle sig under daten og man kan også føle en utrolig god kemi, som man ikke umiddelbart havde regnet med. Og hvis tingene eskalerer hen til soveværelset, så er det meget rart lige at være på forkant med tingene.

Det handler blandt andet om at man lige barbere sig de rette steder og tager et bad, inden man tager på daten. Men det indebærer altså også, at man lige har noget frækt undertøj på. På den måde kan man føle sig helt sammensat og vise sig frem fra den bedste side, hvis tingene ender med at lande i sengen.

Hvilket frækt undertøj skal du have på?

Og hvilket frækt undertøj skal du i hvert fald have på under denne date? Du kan finde meget god inspiration på nettet, hvor du blandt andet også kan købe en del lækre modeller hjem. Find inspiration her for eksempel hvis du er lidt i tvivl om hvilke modeller du skal have fat på.

Det er naturligvis vigtigt at få fat i noget frækt undertøj, som passer ind i din stil. Og det skal også passe til din kropsstørrelse. Uanset hvilken kropsstørrelse du har, så kan du med garanti finde noget frækt undertøj der passer dig perfekt.

Skriv et svar