You are currently viewing Lav en outdoor date

Lav en outdoor date

Står du og skal planlægge den mest fantastiske og unikke date nogensinde? Så kan det være, at du grubler og grubler over, hvad en sådan date kan indeholde uden at det bliver for meget, for lidt eller for kikset. Men hvad skal man finde på? Det guider vi til her, hvor vi vil se lidt nærmere på, hvordan du kan både kan lave den mest fantastiske date og samtidig imponere din date på en naturlig måde. 

Tag på fisketur 

Alle kender udtrykket at få nogen på krogen, og det er vel egentlig det, som en date i bund og grund handler om. Man vil jo gerne hive en lækker sild i land og undgå de værste torsk. Hvordan gør man så det? Jo, man tager et par lækre gummistøvler på fra https://outdoorpro.dk/aigle så man stadig er smart og lækker og så inviterer man på en fisketur med fiskestang, dejlig picnickurv og varm kakao i termodunken. På denne måde har I noget aktivt at lave, mens I kan få en rigtig god samtale undervejs. Og hvem ved, måske fanger I en fisk til aftensmaden! 

Tag på ridetur 

Et par gummistøvler kan sagtens bruges som ridestøvler, når man ikke rider på daglig basis. De er gode at have på under rideturen, fordi de skåner lægmuskler og ankler under ridningen. De forhindrer også dine ben i at blive meget beskidte fra hestens hår, støv og sved. I kan leje et par heste i samspil med en guide for eksempel i Dyrehaven nord for København og ride i den smukke skov. Her kan I også få en god snak undervejs og samtidig opleve flotte kronhjorte, Eremitagen og de smukke strækninger med skov. 

Tag på vandretur 

I kan også tage et par Aigle gummistøvler på og tage en tur i skoven. Her kan der godt være temmelig pløret og regner det oveni, er et par gummistøvler helt ideelle til turen. I kan hoppe i vandpytter og gå igennem mudderet uden at blive våde og kolde og det er alt sammen noget, der sikrer jer en rigtig god date. Tag et picnictæppe med og hyg jer i en lysning i skoven eller ved en skovsø med den medbragte mad. Rigtig god date. 

Skriv et svar