You are currently viewing Drømmen om den helt store kærlighed

Drømmen om den helt store kærlighed

Drømmen om den helt store kærlighed hænger ofte sammen med drømmen om at stifte familie og flytte i hus. I første omgang handler det naturligvis bare om at finde prinsen eller prinsessen. Men hele ideen med at finde prinsen eller prinsessen er at skabe et liv sammen. Helst et langt og lykkeligt liv, fuld af kærlighed.

Dating er første skridt på vejen

Dating er nødvendigt i søgen efter ham eller hende. Man kan godt komme til at kysse mange frøer, før der endelig er en af dem der forvandler sig til prinsen. Dating er ikke desto mindre vejen frem. Prinsen eller prinsessen findes helt sikkert – det er bare med at finde ham eller hende.

Dating behøver ikke være hårdt og kedeligt

Selv om målet med dating er at finde den eneste ene, betyder det jo ikke at man ikke må have det sjovt undervejs. Lev livet og mød nye spændende mennesker. En dag slutter datingen og dit nye liv begynder. Prinsen eller prinsessen manifestere sig og datingen bliver pludselig meget monogam. Når den gør det, er dating gledet over i forhold. Når dating er blevet til forhold så er lykken gjort.

Når lykken er gjort kommer hverdagen

Når prinsen eller prinsessen endelig dukker op, begynder et nyt liv. Først er der den lange romantiske fase. Derefter kommer drømmen om huset og den lille familie som skal bo i det. Det er et liv, som indebærer rensning af tagrender, kalkning af facaden, forårsrengøring, havearbejde og alt det andet der hører med til at eje et hus sammen. Men det hele er en del af at leve med den store kærlighed.

Fyld huset med små fodtrin og massere af kærlighed

Huset og hverdagen i huset skal være fyldt med små fodtrin og massere af kærlighed. Kærlighed til de små poder men også massere af kærlighed til hinanden. Det er vigtigt at holde fast i kærligheden og blive ved at pleje den også selv om det er blevet til hverdag. Bliv ved med at date hinanden. Lav aftaler som kun handler om jeres kærlighed. Lige som de dates i havde den gang i starten, inden dating gled over i forhold.

Kærligheden kan vare i mange år

Kærlighed der har fået lov til at gå gennem alle faser og som ikke bliver glemt undervejs, kan sagtens varer i rigtig mange år.

Det vigtigste er at holde den ved lige. Dating er ikke kun for singler som søger andre singler. Dating er også for par der kender hinanden godt. Måske de kalder det noget andet end dating. Måske det bare er romantiske aftaler. Uanset hvad de bliver kaldt er de vigtige, hvis kærligheden skal vare ved i rigtig mange år. Kærlighed lever ikke af luft. Kærlighed skal passes og plejes, hver eneste dag, hele forholdet igennem.

Skriv et svar