You are currently viewing Det kan kræve mentalt overskud at date

Det kan kræve mentalt overskud at date

Rigtig mange unge såvel som gamle går på dates med en masse forskellige mennesker i jagten på den den helt rigtige. Det er en spændende, men til tider også hård proces. For rigtig mange går på den ene date efter den anden uden at finde nogen, hvor kemien spiller. Det leder til, at nogen fuldstændig mister overskuddet til dating. Og det er naturligvis rigtig ærgerligt.

Det kan være svært at date med ADHD

Når man har ADHD, er der flere ting, der kan være svære at koncentrere sig om. For eksempel at gå på dates, hvor man sidder stille og fører en samtale. Selvom det kan være både hyggeligt og sjovt, kan det være svært at overskue, at det går så langsomt, og at man sidder helt stille. Heldigvis er der hjælp at hente. Hvis det er noget, du har brug for, så besøg https://mentaltoverskud.dk/adhd/. Det er de færreste, der vil være alene. Men nogle gange er der bare nogle ting, der gør, at det er en udfordring.

Det er vigtigt at være sig selv, når man dater

Rigtig mange har en vane med at skjule forskellige ting om sig selv. Det kan for eksempel være dårlige vaner, historie eller diagnoser. Dette er noget, man gør, fordi man er bange for ikke at blive accepteret eller set ned på. Det er ganske forståeligt, og kun naturligt. Men hvis du tør at være dig selv, vil du opdage, at der er nogen for dig derude. Og det er en vigtig lektie, da vi alle har et behov for at være os selv. 

Det er vigtigt at arbejde på sig selv

Hvis du oplever, at der er noget ved dig, der er en hindring i forhold til dating, kan du prøve at arbejde med det. Det er ikke altid muligt, da der naturligvis er ting, man ikke kan ændre. Samtidig er der også ting, man ikke vil gå på kompromis med. Men hvis du arbejder på at blive en bedre version af dig selv, bliver du også mere attraktiv. Det kræver selvfølgelig, at du både har overskuddet og lysten, da det ikke altid er nemt.

Mange har svært ved ikke at tage et afslag personligt

Når du befinder dig på datingmarkedet, er det svært at undgå afslag fra det modsatte køn. Nogle gange er det personlighed eller udseende, man bliver afvist på. Andre gange er det små ting som holdninger og lignende. Det kan være svært ikke at tage det personligt. Men man må også bare erkende, at folk har forskellige behov, når det kommer til en partner. Og man kan ganske enkelt ikke være alles type. 

Der er desværre også en tendens til, at folk ikke altid er lige hensynsfulde, når det kommer til dating. For eksempel ikke at overholde aftaler, tale grimt, når man bliver afvist og lignende. Selvom det er en skam, er det altså en del af oplevelsen. Så det er med at huske dig selv, og ikke lade dig gå for meget på. 

Skriv et svar